marți, 27 martie 2012

Jaded (set)

Acum ca am terminat cu inceputul, continui cu continuarile. 
Am vrut initial sa fac un colier mai lat, dar razgandirea a fost rapida si am ramas la un set cu un colier mai mic  si cercei. 


Am iesit putin din "zona de confort" si am incercat o combinatie de culori mai... colorate. Piatra din centrul fiecarei piese este jad de munte, inconjurat de margele de nisip aurii si verde crud sau cristale fatetate.


Initial, pandantivul  era ceva mai mare, dar dupa ce am terminat cerceii mi-am dat seama ca era deja prea mare si l-am refacut complet. Lungimea de acum este de 3 cm, iar colierul intreg are vreo 30 de cm lungime. 


Cerceii sunt ceva mai lungi, au 4 cm si diametru de 2cm. Desi sunt maricei, sunt foarte usori. Cristalul agatat este sticla fatetata cu reflexe multicolore.
De data asta, nu am mai pozat si spatele, dar a iesit la fel de bine ca cel al bentitei si e de aceeasi culoare (se vede putin la pandantiv).
Pentru mine, rezultatul e mai mult decat multumitor si ma incurajeaza.

Daca va plac si voua si vi le doriti, pretul este 50 de lei. Pentru mai multe fotografii sau alte detalii, va astept cu mail la margele_etc@yahoo.com.
L.E.: Vandut!


0 comments:

Trimiteți un comentariu