marți, 22 ianuarie 2013

Reyah


Vă promiteam săptămâna trecută o postare cu ceva etnic tradiţional, dar între timp şi cu întârziere aş vrea să stăm de vorbă şi cu Reyah. Este un set de mai mică anvergură şi un stil ceva mai lejer decât ce fac de obicei, dar e vesel şi colorat şi uşor de purtat zic eu.
Totul a pornit de la premiul câştigat cu setul End of the World Party (care între timp şi-a găsit şi stăpâna). Aveam la dispoziţie 100 de lei pe un site cu mărgeluţe şi accesorii şi mi-a plăcut mie cum arată sideful ăsta imprimat cu model de pana de păun (printre multe altele). Mi-a plăcut atât de mult că n-am stat să văd exact ce dimensiuni are şi m-am trezit cu ceva putiiin mai mare decât îmi imaginasem. Cam dublu. Aşa că am recalculat traseul şi a ieşit colierul ăsta:A fost o inspiraţie de moment şi dintr-o bucăţică de piele, o mărgică de jad Malay şi una de sidef am pus-o de ceva broderie cu mărgeluţe Toho. Noroc cu un adeziv bun că am putut fixa pielea de bucată mare de sidef.


Agăţătoarea e din mărgele şi am agăţat pandantivul pe un şnur de piele neagră, dublu, ca să fie mai bine proporţionat. Mi se părea cam gol şi am înfăşurat nişte sârmă argintată, că n-am avut mărgele aşa mari cât să încapă pe şnur.


 
După vreo 2 zile mi s-a părut cam singur păunelul şi am făcut perechea asta de cercei. Materialele folosite sunt exact aceleaşi ca la pandantiv, mai puţin mărgica de coral, care mi s-a părut prea bombată pentru cercei şi am pus un cristal Cehia în loc.
Le stă bine împreună, nu?


Ambele sunt disponibile în magazinul Breslo. 

O să revin şi cu ce-am promis satamana trecută, că mi-a ieşit frumos zic eu. Trebuie doar să termin colierul... 

Un comentariu:

  1. Salut!
    Ai un blog interesant. Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/.
    Un an nou fericit iti doresc!

    RăspundețiȘtergere