joi, 28 februarie 2013

Se mai intampla...


...şi lucruri neaşteptate, cum ar fi cea mai groaznică răceală din ultimii mulţi ani... Vă imaginaţi cheful meu de mărgelit printre munţi de ... şerveţele consumate (ca să nu fiu scârboasă). Partea bună e că am mai lucrat ceva înainte de asta şi mai am cu ce mă prezenta o perioadă.... :)
În afară de asta, a fost şi perioada de dinainte de 1 Martie, cu tot cârdul lui de mărtişoare... Pe care probabil n-o să le postez pe nicăieri, că am făcut mai mult pentru cunoscuţi. Anyways, majoritatea lucrurilor pe care le-am făcut în perioada asta sunt deja pe Facebook şi Breslo, dar pentru posteritate, adică atunci când oi fi eu o mega cunoscută designeriţă de bijuterii (ha, ha) e bine să ţin şi o evidenţă scrisă, nu?
Le luăm pe rând şi chiar prima la rând este inimoara mea mecanică, pe care am făcut-o inspirată de invazia de inimioare roşii de Ziua Îndrăgostiţilor sau mai românescul Dragobete (mai slăbuţă, slavă Domnului!). Aşa că iată, Love Mechanic:


E un colier lunguţ şi simplut, deşi inimioara în sine are un model complicăţel, aşa... Am mai încercat eu şi altădată o imitaţie a stilului steampunk, dar de data asta mi-a ieşit fără să încerc prea tare. A venit de la sine, a pornit uşor cu cele 2 caboşoane - 1 cristal Swarovski şi unul din sticlă ochi de pisică. N-am înţeles niciodată ce e exact ochiul ăsta de pisică. Unii îl pun la sticlă, alţii la semipreţioase (deşi mă îndoiesc), dar eu mă bucur că nu provine de fapt de la vreo pisică. Toată lumea ştie că iubesc pisicile, dar nu aşa de mult cât să vreau să le port ochii la gât. Pe bune. Aşa, ziceam de caboşoane..mi-au uşurat treaba că sunt amândouă gri şi tot voiam eu să încerc combinaţia roşu-gri (şi o să o mai vedeţi...) şi apoi a mers totul de la sine.


Am continuat bineînţeles cu mărgeluţe Toho, inclusiv cele pătrate pe care tot am vrut să le folosesc şi nu prea le venise rândul. Nu m-au dezamăgit şi arată super!


Nu prea ar mai fi multe de zis. Are un lanţ argintiu închis (gunmetal sau cumva) şi lungimea totală de aproximativ 35 cm. Inimioara e cusută pe fetru, are 7x5 cm şi spatele din piele gri. Îl găsiţi pe Breslo sau mă puteţi contacta la margele_etc@yahoo.com. 

Până data viitoare, că doresc o primăvară frumoasă şi însorită!

0 comments:

Trimiteți un comentariu