joi, 19 septembrie 2013

3 Luni si ceva...

Mai exact 3 luni şi o săptămână. Atât a trecut de când am lăsat blog-ul în "paragină". Nu e prima dată când mi se întâmplă, dar asta nu înseamnă că e ok sau că ar trebui să-mi fac un obicei din asta. A fost doar una dintre cele mai agitate şi pline de schimbări perioade de până acum şi încă nu s-a terminat. Ne-am mutat în casă nouă şi a fost chiar puţin mai greu decât îmi imaginasem eu, dar a trecut şi încetul cu încetul ne instalăm în noul nostru cuib.
Când am luat apartamentul, visam la propriul meu spaţiu, un birou unde să-mi înşir într-un mare sfârşit mărgelele şi... restul. Un loc al meu şi doar al meu, un haos organizat de mine, care să mă ajute să-mi dezvolt pasiunea pentru mărgelit, că mai am multe şi vreau să mai învăţ multe multe multe. Dar din păcate asta rămâne de realizat într-un viitor, îmi place mie să cred că apropiat. Om vedea. Ideea e că viaţa are alte planuri pentru mine momentan şi nu pot să zic că mă supăr deloc...
A fost o vară plină, cu puţină relaxare (un concediu de o săptămână ce era să se sfârşească în dezastru), multă muncă, multe griji, dar şi ceva realizări şi surprize! Din păcate mărgelitul nu a avut nimic de-a face cu nimic din ce-am zis mai sus şi n-am cu ce mă lăuda pentru ultimele 3 luni. Aş vrea să spun că o să fac o revenire în forţă, dar din păcate momentan funcţionez la 60% din capacitate şi presimt că asta va mai dura o perioadă, aşa că sper ca măcar din când în când să mai aduc ceva noutăţi. Noroc că am multe lucrări mai mici încă ne-postate pe blog şi o să încerc zilele/săptămânile astea să mai prezint câteva din ele. Dar cam toate sunt disponibile pe pagina de Facebook.
Sper că aţi avut o vară mai relaxantă ca a mea şi că toamna v-a găsit bronzate şi pregătite pentru un nou şi probabil lung sezon de frig şi ploaie. Iei!

Ne citim curând! Sper...

0 comments:

Trimiteți un comentariu