duminică, 1 februarie 2015

Continuare :)

Am zis să revin şi cu restul de lucrări, ca să nu mai treacă chiar un an între postări. Tot lucrări micuţe, că de cele mai mari mai greu îmi fac timp şi curaj. Într-un final mi s-a luat şi de cercei şi brăţări, aşa că am început un colier. Apoi încă unul şi acum încă un altul. Nu am terminat nici unul încă, dar mai am planuri pentru câteva. :) Poate prin vreo minune mă învrednicesc şi lucrez mai cu spor şi chiar termin unul.:)
Dar până atunci, ceva seturi cu brăţări:


O brăţară şi cercei asortaţi, cu Lapis Lazuli, jad Malay şi sodalit. Şi evident multe multe mărgele. Îmi place foarte mult cum mi-a ieşit şi între timp şi-a găsit şi o foarte drăguţă stăpână.


Adevărul că e reuşit nu?

Alt set tot cu bratara şi cercei e cel de mai jos cu jad şi labradorit, desigur. Şi de ăsta sunt foarte mândră. Din păcate nu prea mi-au reuşit pozele.


Labradoritul e foarte frumos, are nişte relfexii greu de prins în poze, dar imposibil de ratat în realitate. Ce se vede în poze nu e lumină reflctata, aşa sunt pietrele. Minunat labradoritul ăsta, o să tot îmi mai iau.


Setul e încă disponibil în magazinul Breslo.

Tot brăţara şi cercei, cu bandă textilă pe piele.


Cerceii au agate hexagonale şi acelaşi tip de mărgele tubulare.

Bratara la close-up:


Şi setul ăsta mi-a ieşit frumos. Mi-am dat seama pentru că nu mi-a plăcut numai mie, ci chiar unei cumpărătoare.:)

După ce am terminat cu seturile, m-am întors la nişte cercei veseli şi frumoşi zic eu:
Jad şi perle:


Jasp si ochi de pisica:


Cerceii sunt încă disponibili în magazinul Breslo. Sau pe Facebook, unde mă găsiţi mereu.:)

Eu sunt mândră de toate, sunt lucrate cu mult drag şi atenţie. Vânzările nu sunt cele mai încurajante, dar incerc să mă ţin de treabă şi să mai învăţ câte ceva între timp. Uşor uşor, poate bijuteriile mele vor încânta lumea la purtat pe cât de mult mă încântă pe mine să le fac.:)

Până Dumnezeu ştie când revin cu vreun colier, numai bine vă doresc!

Margele etc...

0 comments:

Trimiteți un comentariu