luni, 23 februarie 2015

Remedii pentru gat :)

Gâtul tău se simte gol, fără vlagă,  ignorat sau doar puțin nebăgat în seamă?!  Ei bine, încearcă noile coliere marca Margele Etcetera!  :)
Dacă ați reușit să treceți peste introducerea de reclama ieftina, înseamnă că ați văzut ca sunt și poze în postare și sunteți curioși! :) se pare ca mi-am intrat suficient de bine în mână cât sa ma satur de brățări și cercei (deși tocmai am terminat încă una) și chiar am capul plin de coliere. În ultimele săptămâni am început 3 și am terminat 2, pentru ca cel care ma chinuie de ceva vreme se pare ca n-a ajuns încă la termen și mai am ceva de asteptat pana îmi iese cum vreau. Timp sa am, ca idei vad ca îmi tot vin. Iei!
Colierul de mai jos e primul pe care l-am făcut după multă vreme, dar deja parca nu prea e stilul meu și cred ca îl voi rearanja puțin, în sensul de stricat complet. Fac asta cam des în ultima vreme... Poate ca am ceva de demonstrat sau poate ca doar îmi place sa fac lucrurile bine. :)


În fine, colierul e cu ametist și mărgeluțe, broderie și peyote tubular.  Verde și mov. Drăguț.  Puțin plictisitor poate, deci da, e clar, îl stric...


Astfel ajungem la colierul numărul 2, pentru care am folosit un cristal Swarovski roșu ca focul.


A ieșit ceva interesant,  zic eu, gen gotic dar care aduce și a amuleta medievală...  Not bad, dar și aici cred ca voi schimba șnurul cu ceva mai sexi, ca un șnur de piele.


Colierele încă nu le-am vândut, dar sigur ca pâinea caldă o sa se dea după ce termin cu ele!
O sa fac o postare separata pentru colierele despre care vorbeam la început, dar pana atunci ma găsiți pe Facebook și Breslo
Va aștept cum aștept primăvara!  :) cu drag.  Și nerăbdare. :)

0 comments:

Trimiteți un comentariu