duminică, 2 august 2015

Chestii noi

Se pare ca vara nu prea ma inspira la scris, ca iar am lăsat-o pe tanjeala cu postările. Intre treaba în casa și margelitul intensiv, poate ca nu prea mi-am mai făcut nici timp...
Mandra ma tine cam ocupata, asa ca am cam lucrat din greu sa particip la 2 concursuri, de am ajuns sa stau și pana la 4 dimineata, ca sa termin la timp. Rezultatele au fost nu pe masura muncii, zic eu, dar asta e, data viitoare încerc mai din greu.
Primul colier de concurs e cel de jos, pe tema maroniu și olive:


A ieșit binișor, cred, deși m-am cam chinuit sa fac ceva cu margele alea mari de sticla primite în tema. Am vrut sa fie tot broderie și asta a fost soluția cea mai la îndemână pentru mine.


Eu zic ca da bine, o piesa centrala, pe care apoi am construit, cum altfel?, simetric. E disponibil în magazinul Breslo sau Crafty, aruncați un ochi.
A doua lucrare a fost tot pe tema cromatica,  alb și negru. Aici pornisem cu 3000 de idei, toate mari și foarte statement, dar din cauza lipsei de timp, am cam rămas la o soluție de compromis. 


Regret doar 2 lucruri: ca nu am avut timp sa ii fac alt sistem de prindere si ca nu îl pot poza cumva sa i se vadă și strălucirile discrete de m-au făcut să-i zic NinSoare de vara. :)


Mai trebuie sa lucrez la denumirile mele deștepte, dar fac și eu cum ma duce capul. Și el e încă disponibil pe Breslo și Crafty, unde puteti vedea si mai multe fotografii. 
Și pentru concursul de Vara de pe forumul Crafty, am prezentat acest minunat set, ale cărui culori îmi plac enorm de mult.


Se pare ca nu doar mie, ca e și vândut și am și câștigat concursul la votul juriului.  :) Uraaaa ! E tare frumos sa ți se aprecieze munca. Nu știu dacă știți, dar e chiar munca... Pe care o fac cu mare drag și placere, dar totuși e munca. :)
Nu doar la astea am lucrat în ultima vreme, mai am destule, dar ma păstrez și pentru luna următoare. :)) sau toamna, iarna, cine știe?! Vedem. :))
E totuși cald și frumos afara, ne mai bucuram și de lucrurile astea mărunte. :) 
O vara frumoasa vă doresc! 
Margele, Etc...

0 comments:

Trimiteți un comentariu